یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: در وعده
شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است شام با فاصله 2 ساعت پس از افطار
میل شود.
مریم صالحی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در وعده
افطار بهتر است ابتدا با چای، آب جوش یا شیر گرم و خرما یا کشمش روزه خود را باز
کنید، گفت: در وعده افطار استفاده از نان و پنیر و سبزی و تا حد امکان استفاده از مغزها
مثل گردو و پسته نیز مناسب است.
وی اضافه کرد: شامی، انواع کوکو، فرنی یا شیربرنج نیز از
غذاهای پیشنهادی در این وعده است.
صالحی گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و
بهتر است با فاصله 2 ساعت بعد از افطار، شام میل شود تا سبب سیری در زمان سحر نشود.
این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: سوپ، آش سبک، حلیم،
خوراک لوبیا، عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان به همراه ماست و خیار یا دوغ و سبزی
خوردن یا سالاد غذاهایی است که برای صرف شام در ماه رمضان مناسبتر است.
صالحی تاکید کرد: بلافاصله بعد از شام از مصرف چای خودداری
کنید، چون جذب آهن را کاهش میدهد و بهتر است به عنوان دسر بعد از شام از میوهها
به خصوص مرکبات که حاوی مقادیر بالایی ویتامین C هستند استفاده کنید؛ زیرا جذب آهن در بدن
را افزایش میدهد و در متابولیسم طبیعی بدن و تولید برخی از هورمونها نقش ویژهای
دارد.
وی گفت: تا پایان شب و هنگام خواب از میوهها، چای کمرنگ و
سایر مایعات بویژه آب استفاده کنید.